top of page
Billede af Jess Bailey

E-LEARNING

Vi udvikler e-learningskurser og kan hjælpe med support, vedligeholdelse og opdateringer. 

 

Når processen på et nyt kursus begynder, er det i tæt samarbejde med jeres virksomhed eller andre eksperter på området. Vi sælger ingen præfabrikerede kurser, og vores ekspertise ligger ikke nødvendigvis i det faglige indhold, men hvordan indholdet formidles og bygges.

Vi er samarbejdspartnere med teknologi- og uddannelsesvirksomheden Area9 Lyceum, som er den eneste platformudbyder i verden med adaptiv e-learning.

 

Adaptiv læring er undervisning, som former sig efter den enkelte kursists viden. Én kursist kan være 25 min. om et kursus, som tager en anden kursist tre timer. Den kursist som er lang tid om kurset, vil få mere teori og flere spørgsmål formuleret på forskellige måder. På den måde kan nybegyndere og øvede tage det samme kursus uden at blive tabt undervejs eller få unødvendigt mange gentagelser.

E-learning kan være et fluffy begreb, derfor er du meget velkommen til at ringe til os, hvis du vil høre mere om den adaptive form, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at prøve det selv. For at oprette dig på et uforpligtende e-learningshold skal du udfylde formularen nederst, og så vil du modtage et link indenfor 24 timer.

WORKSHOPS & KURSER

Vi er fagnørder og deler meget gerne ud af mange års indsamlede viden og erfaringer via oplæg og workshops. Vi kommer gerne ud på arbejdspladsen, men vi kan også tilbyde onlineundervisning og webinarer. 

Vores oplæg eller workshops varer typisk fra en time op til en dag, hvor vi skræddersyer indholdet til jeres ansattes virkelighed.

KURSER

Korrekt afmærkning af vejarbejder er afgørende for trafiksikkerhed og arbejdsmiljø for vejarbejdere. Når vi underviser på kurser, har vi derfor en praktisk tilgang til emnet, og kursisterne får fysiske opgaver, som bedst muligt omformer teori til praksis.  

Vi underviser i Vejen som arbejdsplads og Vejafmærkning for blandt andre Vejsektorens Efteruddannelse (VEJ-EU). 

 

Hvis I ønsker undervisning om andre emner inden for vejsektorens område, er I velkomne til at kontakte os. 

undervisning_edited.jpg

Udfyld formularen, så sender vi dig en invitation til et prøvemodul.

 

Invitationen modtager du i din indbakke, og du må gerne være opmærksom på spam/promoveringer. Du behøver ikke udfylde firma-bjælken, den er valgfri. Hvis du har spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte os.

bottom of page